deA | MyWheels | Elektrische deelauto

Huur en open een auto met je smartphone

een account aanmaken bij MyWheels is gratis

Proef het lidmaatschap voor €10

ontvang 10 x €10 korting bij MyWheels

Samen een elektrische auto delen?

Duurzaam én makkelijk: de MyWheels deelauto met korting voor leden van deA. Wil je af en toe een auto kunnen gebruiken en vind je het minder belangrijk om ‘m ook te bezitten? Dan is de deelauto iets voor jou. Zo’n auto staat gegarandeerd voor je klaar als je 'm reserveert. Je deelt ‘m met anderen in je buurt. Dat scheelt parkeerruimte voor je deur én veel grondstoffen voor wéér een nieuwe auto. Goed bezig dus!

Hoe maak je gebruik van de auto?

deA heeft een overeenkomst met MyWheels. Via de website van MyWheels registreer je je als gebruiker. Klik op de groene button ‘registreren’ bovenaan deze pagina om bij het formulier te komen.

Als (proef)lid van deA krijg je korting op het gebruik van de auto. Volg de groene stappen om deze korting in te zetten. Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het eerste gebruik van de auto.

Momenteel zijn er twee elektrische auto’s in Apeldoorn; één in zonegebied Oost en één in zonegebied West. De auto staat bij één van de laadpalen in deze zones geparkeerd. De actuele locatie van de auto, vind je een uur van tevoren in de MyWheels app.

Via de app reserveer je de auto. Ook open en sluit je de auto via deze app. Tijdens de rit, gebruik je de sleutel. Je brengt de auto terug naar een van de laadpalen, in het zonegebied van deze auto.

Ledenvoordeel

  • Elektrische auto; gebruik de auto wanneer je die nodig hebt 
  • Leden: 20 x €10,00 euro korting per jaar 
  • Proefleden: 10 x €10,00 korting per half-jaar 
  • Achteraf betalen via automatische incasso 
  • Voeg tot 3 gezinsleden toe aan je MyWheels account 

Meedoen?

Dit aanbod geldt voor (proef)leden van deA. Nog geen lid? Misschien is ons proeflidmaatschap iets voor je. Voor €10,- ben je een half-jaar proeflid en kun je van vele voordelen profiteren. Dus ook de deelauto!

Energieklanten of deelnemers van een project zijn niet automatisch lid. 

Registreren deelauto in stappen

Stap 1:
Klik op de button ‘Registreren’ op deze pagina
Stap 2:
Registreer je bij MyWheels, zorg ervoor dat je een scan/foto rijbewijs bij de hand hebt.
Stap 3:
Stuur een mail naar deelauto@de-a.nl om de korting te activeren