Bert Nijkamp, biologische slagerij de Groene Weg

Bert Nijkamp van biologische slagerij de Groene Weg aan de Asselsestraat 31 kiest bewust en streeft naar de beste kwaliteit. Zijn keuze voor deA past daarbij.

De herkomst is helder
In zijn biologische slagerij is het duidelijk waar zijn vlees vandaan komt, dat de dieren kwaliteit van leven hebben gehad en er geen onnodig lang transport is. Zijn vlees komt zoveel mogelijk uit Nederland en de runderslachterij staat in Lieren. Van zijn energieleverancier verwacht hij hetzelfde en bij deA weet je dat de energie groen gecertificeerd is en lokaal opgewekt. ‘deA organiseert ook regelmatig excursies naar de leveranciers voor leden en/of klanten op fietsafstand. Het is controleerbaar en lokaal. Het stimuleert lokaal duurzaam ondernemen van onderaf,’ aldus Bert Nijkamp.

Onderscheidend in kwaliteit
‘Kwaliteit smaakt goed en je voelt je er beter bij. Dat is iets om van te genieten en als klant kom je dan terug,’ is de filosofie van Bert. Op de vakbeurs ‘Noordelijke Slagers Manifestatie 2014’ heeft Bert Nijkamp maar liefst 3x goud gewonnen met zijn producten: Corned Beef, Veluwse Nootham en Slagersleverworst. ‘Als slagers onder elkaar blijf je zoeken naar het beste.’

Welkom
Bert: ‘Bij deA en de Groene Weg ben je welkom als klant, ook met vragen. In de winkel wordt je vakkundig te woord gestaan, liggen recepten en informatiebulletins klaar, is er tijd voor een praatje en aandacht voor elkaar. Zo’n manier van leven en genieten, daar kies je toch voor?’.