Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Dat is waar deA voor staat. Leden van deA kiezen er bewust voor om daar aan bij te dragen.

Lid worden

Inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden van de coöperatie en/of energie afnemen van het energiebedrijf. Ook kunt u deelnemen aan projecten. Zoals Zonnepark Ecofactorij. deA werkt zonder winstoogmerk. De inkomsten worden besteed aan nieuwe lokale duurzame projecten waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties kunnen participeren.

Stappen maken

Het vraagstuk van onze toekomstige energievoorziening is één van de meest urgente van deze eeuw want energie wordt schaars en duur. Een houding van ‘het zal mijn tijd wel duren’ kan niet meer. Daarbij neemt de belangstelling voor energiebesparing en duurzaamheid toe, ook in Apeldoorn. Wij proberen een stap te maken: duurzame energie van en voor Apeldoorners.

deA is een energiecoöperatie

Dat betekent dat de leden het voor het zeggen hebben. Door lid te worden bent u mede-eigenaar en praat u mee. Daarnaast heeft deA een eigen energiebedrijf dat duurzame energie levert die in de gemeente Apeldoorn is opgewekt en inwoners helpt bij het zelf opwekken en besparen van energie.

Alle inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden

samen bereiken we meer