Van de voorzitter…
Een aantal van u ontvangt deze nieuwsbrief voor het eerst. Via onze website of via een kaartje heeft u aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen en hier is hij dan. Een hartelijk welkom aan alle nieuwe lezers.
Een aantal van u komt er dit keer niet aan toe om deze nieuwsbrief te lezen; elke dag een overdaad aan berichten in de inbox en verder ook een overvolle agenda. Een kleine suggestie: stuur deze nieuwsbrief dan door naar een bekende van u, die het leuk vindt te weten wat u interesseert.
Tot slot aan alle andere lezers: fijn dat we u weer een overzicht kunnen geven van wat er gaande is in en rond deA. Heerlijk die belangstelling voor de lokale energie.
Bezoek de inspiratiemarkt
Na een paar zomerse dagen begin november, is het nu echt goed koud aan het worden. Misschien maakt dat de tijd rijp om uw woning verder te isoleren.
Kom dan op zaterdagmiddag 13 december a.s. naar de inspiratiemarkt in De St@art. Daar wordt de EnergieExpeditie afgesloten waarin stadgenoten het afgelopen jaar hebben ontdekt hoe ze hun woning energieneutraler kunnen maken. Om u ook te inspireren, nodigen zij u graag uit voor de inspiratiemarkt.
Meedoen?
Voor wie deze nieuwsbrief niet genoeg leesvoer is: kijk eens op www.energiecooperatiesgelderland.nl of www.hieropgewekt.nl. Voor wie liever iets doet, dan leest: bel of mail eens over de mogelijkheden. Bij deA is voor iedereen wel iets te doen. Of heeft u zelf een idee om lokale energie of energiebesparing onder de aandacht te brengen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor ondersteuning. Stuur uw mailtje naar info@de-A.nl.
De volgende nieuwsbrief zal de eerste zijn van van het nieuwe jaar 2015. Ik wens u een fijne decembermaand met veel warmte, gezelligheid en rust om met nieuwe energie aan het nieuwe jaar te kunnen beginnen.
Arien Scholtens
Voorzitter energiecoöperatie deA