Van de voorzitter…

Samen werken aan ons doel: dit jaar de teller op 1.000 mensen die energie afnemen van deA

deA is een coöperatie. Een groep mensen die het belangrijk vindt dat Apeldoorn en omgeving duurzamer wordt. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat veel Apeldoorners energie afnemen van deA. Met het geld dat we hiermee verdienen, kunnen we namelijk weer mooie projecten realiseren die ook weer bijdragen aan meer duurzame energie in Apeldoorn. Dat willen we graag vertellen tijdens alle activiteiten die de komende tijd gepland zijn. En dat doen we het liefst met onze leden en klanten zodat we samen de beweging van ‘meer duurzame energie in Apeldoorn’  groter kunnen maken.

deA levert  inmiddels aan 614 huishoudens energie. Onze ambitie is om eind dit jaar aan 1.000 mensen energie te leveren. Daarvoor organiseren we de komende tijd allerlei acties. Ook Greenchoice zet zich hiervoor in. Greenchoice gaat namelijk al haar klanten in de gemeente Apeldoorn een brief schrijven, om haar klanten te wijzen op deA en de voordelen om energie via deA geleverd te krijgen. Daar ben ik erg blij mee. En laat ik ook Totdrukwerk langs deze weg bedanken voor het nog steeds gratis drukken van ons materiaal.

Maar nu onze acties. Help ons bij het realiseren van ons doel. Het is een fantastische kans om te ervaren dat samen meer lukt dan alleen. Vorig jaar hebben we dat ook gemerkt. We hebben zo veel leuke, nuttige, inspirerende activiteiten op stapel staan de komende weken en ik hoop dat we daarbij op de hulp van veel mensen kunnen rekenen. Iedere bijdrage is ontzettend welkom. Ook als u slechts enkele uurtjes beschikbaar bent. Dus bij deze mijn oproep: doe mee en meld u aan.

Arien Scholtens

Voorzitter deA