Van de voorzitter…
Verbinding. In de vorige nieuwsbrief las u de oproep om de laatste zoncertificaten af te nemen voor de zonnepanelen op drie scholen in Apeldoorn. Inmiddels heeft u misschien al gehoord of gelezen in de Stentor dat dat inderdaad is gelukt. Er zijn voldoende zoncertificaten verkocht om de zonnepanelen te gaan installeren. Geweldig!
Ondertussen wordt er hard gewerkt om de panelen nog voor de zomer op de schooldaken te krijgen zodat er deze zomer al lekker veel zon wordt ‘gevangen’.
Deze week hoorde ik een verhaal, dat ik graag wil doorvertellen. Het gaat over verbinding tussen vijf generaties. Een van de leden van deA had vroeger een opa die in Loenen woonde. Via zijn opa kende hij Loenen zelf ook goed en al lang. Inmiddels is hij zelf opa geworden van een kleindochter, Yfke. Ze is alweer 2 jaar. Hij kocht zoncertificaten juist voor het dak van de Loenense school De Tweede Stee en bestemde de opbrengst ervan alvast voor zijn kleindochter. Zo maakte hij een mooie verbinding tussen vijf generaties.
Vijf generaties van één familie verbonden, dat spreekt aan.
Laten we samen ook vijf generaties van de Coöperatie deA mogelijk maken.