Elke keer als ik de stad in fiets, kom ik langs dezelfde huizen. Eén ervan valt me al een poosje op: eerst leeg, vervallen, overwoekerd door struiken. Maar sinds een poosje wordt er gewerkt. Met tussenpozen, maar gestaag: alle groen weg, eerst eens kijken wat er staat aan gebouw. Dak isoleren, nieuwe muren optrekken rondom de oude, etc. Ik ben benieuwd wie er gaan wonen als de verbouwing klaar is.

Inspireren
Duurzaam, doorgaan, kijken wat er lukt en dat doorzetten en herhalen. Zo maken we massa en gaan we gestaag door richting een duurzamer Apeldoorn. Met duurzame energie, met mooie projecten, met het duurzamer maken van onze woningen.

Aan de slag in je eigen tempo
Het leuke van deA is dat je je kunt laten inspireren door wat er kan en dat je zelf aan de slag kunt in je eigen tempo, met je eigen budget. Voor de een zal dat het neerzetten zijn van een sublieme energieneutrale woning. Een knappe prestatie, maar niet voor iedereen weggelegd. Maar ook het doen van kleine stappen die je vol kunt houden op de lange termijn heeft zeker zin. Als iedereen dat doet, zet dat veel zoden aan de dijk.

Daarom doe je mee met deA. Als lid, als klant. Laat je inspireren en kom op 2 maart naar ons energiecafé.