Van de voorzitter

Hoe zou deA er over 5 jaar voorstaan? Wat is mijn droom voor deA en wat vind ik belangrijk voor Apeldoorn? Wie zich dit wel eens afvraagt nodig ik van harte uit voor onze algemene ledenvergadering op 17 november a.s. We willen namelijk hierover met elkaar in gesprek gaan.

Vier jaar geleden begonnen we met het nadenken over een meerjarenplan en met de uitvoering daarvan zijn we al een heel eind op streek. Daarom wordt het tijd voor een nieuwe blik op de toekomst en dat is leuk om met zijn allen te doen! Welkom dus op 17 november bij Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn.

Over vijf weken
Wie het nuttige met het aangename wil verenigen, zou in november een etappe kunnen wandelen van The Climate Miles naar Parijs. Of meerdere etappes natuurlijk. Wie meer wil weten kan terecht op www.theclimatemiles.nl. Mijn eigen wandelgroepje gaat de laatste etappe lopen. En al wandelend houdt de vraag ons bezig wat de klimaattop dit keer gaat opleveren.

Over een paar dagen
Vrijdag 9 oktober vieren we in onze eigen woonplaats de Dag van de Duurzaamheid. Om voorpret te krijgen kun je alvast het programma in Apeldoorn zien op http://www.duurzaam-apeldoorn.nl. Het festijn vindt plaats op het terrein van de Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg. Natuurlijk is deA daar ook aanwezig. Kom dus langs bij onze stand!

Arien Scholtens, voorzitter deA