Van de voorzitter…

De vakanties zijn net achter de rug en er is weer volop (lokale) energie te bespeuren. Gemaakt in Apeldoorn, de Prachtmarkt, het Gelderse Energieakkoord en Apeldoornse projecten. Allemaal evenementen en projecten waarbij deA aanwezig is en haar steentje bijdraagt.

Nog even terug naar de vakantie. Wie kijkt er ook op zijn/haar vakantiebestemming naar waar in de omgeving zonnepanelen liggen, windmolens draaien, vergisters staan? Al met al is er heel wat te zien! Het zou leuk zijn om eens een compilatie te zien van al onze energieke vakantiefoto’s!

Zelf heb ik gewandeld in Nederland, vanuit een heerlijk vakantiehuisje in het Fries-Drentse Wold en met prachtig weer! Het fietsen bewaar ik voor Apeldoorn en vind het dan ook leuk om naar het verslag van de fietsroute te verwijzen, die door deA-lid Gerard Koops is gemaakt. Deze route kan door iedereen gefietst worden, de beschrijving met kaart is op onze website te vinden. Gerard is ondertussen bezig met een tweede route die straks uiteraard ook weer te downloaden is.

En last but not least:  ALV op dinsdagavond 17 november!

Noteer alvast de datum van onze volgende ledenvergadering: dinsdagavond 17 november a.s. We komen dan weer bij elkaar bij Waterschap Vallei en Veluwe; ik kijk ernaar uit!  We zijn ondertussen begonnen met de voorbereidingen en als u lid bent, ontvangt u de uitnodiging binnenkort via de mail.

Arien Scholtens
Voorzitter deA