Op woensdag 10 september a.s. vindt ’s avonds het eerste Energiecafé van deA plaats. Meld u aan bij info@de-A.nl en kom gezellig bijpraten na de vakantie.
Locatie:Ecofactorij 18, Apeldoorn
Tijdstip:
19.00 uur inloop met koffie/thee
19.30 start spreker. Borrel vanaf ca. 21.00 uur.
Spreker zal zijn Maarten van Riet, van ‘onze’ netbeheerder Alliander. Al jarenlang werkzaam in de energiesector, samenwerkend met collega’s in binnen- en buitenland. Als manager Onderzoek en Ontwikkeling houdt hij zich bezig met de nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, slimme en kleinschalige netten, bijkomende automatisering, op het niveau van een huishouden en van een individueel bedrijf. Voor ons interessant om te bekijken hoe we ons als bewoners van Apeldoorn en als leden/klanten van deA hierop kunnen voorbereiden.
Voor wie alvast een voorproefje wil zien van waar het naar toe kan gaan: bekijk dit filmpje op YouTube over de weg naar het slimme net van Alliander: https://www.youtube.com/watch?v=jhId4BvfiTo
Met een instelling van ‘Think global, act local’ geeft hij in vogelvlucht een mooi overzicht van waar het volgens hem om draait. Hij verbreedt het onderwerp ook: ‘het gaat niet alleen om energie; betrek ook de watervoorziening erbij’.
Met zijn verhaal en aansprekende manier van vertellen krijgt u helemaal zin in die toekomst: laat maar komen! Laten we bekijken wat we op de schaal van onze stad, van onze dorpen, van onze wijken kunnen doen.
Neem al uw vragen en opmerkingen mee en breng ze in. We maken er een interactieve avond van. Tot woensdag!