Op dinsdagavond 23 september organiseren deA en Remeha een informatieavond over de HRe-ketel. Om 19.30 uur staat de koffie/thee klaar en om 20.00 uur begint het programma. Locatie: Remeha, Marchantstraat 55 in Apeldoorn. Aanmelden kan via deslimsteketel@remeha.nl. U bent van harte welkom. Op woensdag 1 oktober wordt de avond herhaald.

Wat is een HRe-ketel

De Remeha eVita is een HRe-ketel die energiezuinig verwarmt, warm water maakt en tegelijkertijd ook nog elektriciteit produceert, gemiddeld 2.500 kWh per jaar. De HRe ketel levert de elektriciteit via het snoer terug aan het stopcontact. Op die manier wordt energie opgewekt voor eigen gebruik. Remeha heeft voor de eVita een speciaal all-in-one huurconcept ontwikkeld. Hierbij kan de eVita worden gehuurd voor een periode van 12 jaar zonder aanschafkosten.

Speciale actie voor leden en klanten van deA

Voor leden en klanten van deA is er een speciale actie ontwikkeld. Zij kunnen profiteren van een extra aantrekkelijk aanbod: de eerste drie maanden is de huur van de Remeha eVita gratis.

Meer weten?

Op www.deslimsteketel.nl kunt u berekenen of de HRe-ketel iets voor u is. U vindt er ook meer informatie over de ketel. Uw vragen kunt u natuurlijk stellen tijdens de informatieavond.