Op zaterdag 8 november van 10.00 – 16.00 uur is er in de Boerderij in Beekbergen een Milieunair Fair. Ondernemers uit Beekbergen en Apeldoorn laten de bezoekers kennis maken met allerlei innovaties op het gebied van duurzaamheid. 

Fixet Beekbergen en Van Tongeren Bouw delen gratis Jekko’s uit. Arno Tromp geeft uitleg over onder meer de pellet kachel. Bij een stand van KRNWTR kunnen bijzondere drankjes geproefd worden. Er is een zeldzame elektrische Fiat Panda te bewonderen, er kan proefgereden worden op een elektrische fiets van Luth Rijwielen. En natuurlijk is ook deA aanwezig.

Tips en uitleg van deA

deA vertelt hoe je op eenvoudige wijze veel energie kunt besparen en geeft uitleg over lokaal opgewekte energie. Ook kunnen mensen hun jaarrekening meebrengen voor persoonlijke uitleg over bespaarmogelijkheden.

Leuke acties

In de aanloop naar de Milieunair Fair, zijn er enkele acties waarbij mooie prijzen verdiend kunnen worden. Voor kinderen is er een prijsvraag. Voor volwassenen is een diner voor twee te winnen, beschikbaar gesteld door Het Ei van Columbus. Op www.facebook.com/milieunairfair is alle informatie te vinden over de Milieunair Fair. Hier zijn ook de Like & Win actie en de kinderprijsvraag te vinden. Slimme kinderen luisteren op dinsdag 4 november naar de Matinee uitzending van RTV Apeldoorn, want daar worden al een paar antwoorden op de vragen verklapt….

Waar: Boerderij Beekbergen

Wanneer: Zaterdag 8 november 2014

Hoe laat: 10.00 – 16.00 uur

Toegang: Helemaal gratis!