Help de basisscholen: koop een zoncertificaat

Basisschool De Eendracht, Sterrenschool Apeldoorn en De Tweede Stee in Loenen willen zonnepanelen op hun dak. Voor de aanschaf hebben zij echter uw hulp nodig. U kunt helpen door een zoncertificaat te kopen t.w.v. 50 euro. Over zes jaar krijgt u hiervoor 60 euro terug. Helpt u mee om de zonnepanelen op het dak te krijgen?

De drie basisscholen zijn op 31 maart gestart met Zon op School. Zon op School is een project van deA in samenwerking met Leerplein055. Doel van het project is om leerlingen bewuster te maken van het gebruik van groene energie, schoolgebouwen duurzamer te maken en de energierekening omlaag te brengen. Dit doen we door zonnepanelen op het dak van de school te leggen en de opbrengst in de hal van het gebouw te laten zien. Ook krijgen de leerlingen in alle groepen een leuk lespakket aangeboden.

Help de school en koop een zoncertificaat

De financiering van de zonnepanelen is voor een groot deel rond. Voor de laatste 25% hebben de scholen uw hulp nodig. Een zoncertificaat kost 50 euro en over zes jaar krijgt u er 60 euro voor terug. Een mooie investering voor u en voor de school. Zoncertificaat kopen

Op www.de-A.nl/zonopschool leest u alles over het project. U kunt ook per school zien hoeveel certificaten er verkocht zijn.