Energie besparen begint in je eigen huis!

Uitnodiging excursie

Energie besparen begint in je eigen huis!

DeA levert duurzame energie uit Apeldoorn aan Apeldoorners. Met ruim 550 klanten zijn we mooi op weg om Apeldoorn nog groener te maken. Met eigen, lokale energie, dus uit de buurt. Je kunt er op de fiets langs. Dat doen we ook letterlijk. Na twee succesvolle excursies in 2013 naar onze beide leveranciers, ‘t Waterschap in Apeldoorn en veehouderij Kroes in Uddel, gaan we nu een kijkje nemen bij een woning in Apeldoorn die energie-neutraal is ingericht. Daar zit namelijk de eerste winst!

De voorbeeldwoning in Kerschoten heeft zonnepanelen van deA op het dak en is met de modernste technieken ingericht. Het is gerealiseerd vanuit het project KEN (Kerschoten Energie Neutraal) en is geheel energieneutraal. Dat wil zeggen dat wat wordt gebruikt aan energie, ook zelf opgewekt wordt. In deze woning geen gas meer, maar is alles electrisch, optimaal geïsoleerd en voorzien van de nieuwste kozijnen.

Klanten, leden en introducees die geïnteresseerd zijn in energiebesparing zijn van harte welkom op zaterdag10 mei a.s. in de energie-neutrale woning aan de Pasteurstraat 7 (Kerschoten, ingang via Einsteinlaan).

Er is zijn een aantal rondleidingen gepland, begeleid door een deskundig adviseur.
“De eerste rondleiding start om 10.00 uur, de tweede om 11.00 uur, de volgende rondleidingen om 12 en 13.00 uur afhankelijk van het aantal deelnemers.

In verband met een goede voorbereiding, graag opgeven met een mailtje naar Willem Kleinhout, namens deA organisator en contactpersoon voor deze excursie via de mail: evenementencommissie@de-a.nl. Ook graag vermelden op welk tijdstip u denkt te komen.

Namens de commissie Voor en Door Leden, graag tot ziens!