Helpt u mee om de teller van deA naar 1.000 huishoudens te brengen?

Wat hebben we nodig
Het gaat vooral om het promoten van deA. Ook als u slechts één of enkele uurtjes beschikbaar bent dan is dat welkom. U bent nooit alleen bij een activiteit, er is altijd iemand bij aanwezig die alles weet over deA en de energielevering. Via het formulier kunt u aangeven waar u aan mee wilt doen.

foto

Vrijdag 10 oktober – tussen 15.00 en 21.00 uur Dag van de Duurzaamheid Zwitsallocatie

Op 10 oktober organiseren diverse organisaties samen de Dag van de Duurzaamheid. De activiteiten van die dag vinden plaats in de oude Zwitsalfabriek, tussen 15.00 en 21.00 uur. deA mag daar natuurlijk niet ontbreken. Op www.zwitsalapeldoorn.nl/dvdd vindt u het uitgebreide programma. Bent u ook van de partij die dag?

 

 

Op zaterdagen 18 oktober, 25 oktober, 1 november, 15 november, 22 november en 29 november van 10.00 – 14.00 uur op de markt in Apeldoorn 

lodewijkparadeSoms kost het even moeite om hiervan de smaak te pakken te krijgen, maar de ervaring leert dat mensen belangstelling hebben en overstappen is goud waard. Samen maken we er altijd iets gezelligs van.

 

 

 

 

Maandag 27 oktober t/m vrijdag 7 november, ‘groene-stekker actie’  in heel Apeldoorn

Groen-container-stekkerGedurende deze twee weken gaan we iets heel nieuws doen. We gaan (papieren) stekkers ophangen aan de groene containers nadat deze geleegd zijn door Circulus. Van het GFT in de groene container wordt namelijk energie gemaakt bij Attero (voorheen de VAR) die men via deA weer kan afnemen. Deze boodschap gaan we iedereen vertellen via de groene stekker aan de container. Voor deze actie zoeken we mensen die op de fiets de stekkers aan de groene containers willen hangen. Je fietst als het ware achter de vuilniswagen aan. We denken aan twee mensen tegelijk van maandag t/m vrijdag. Wat een mooi gezicht zal dat zijn – een straat vol groene containers met een groene stekker van deA eraan.

 

Zaterdag 8 november – tussen 10.00 en 16.00 uur, de Maten en Ugchelen

Foto elektrische busdeA heeft zich tot nu toe vooral gericht op het opwekken en leveren van duurzame energie.
Om ook diensten te kunnen leveren op het gebied van energiebesparing is deA een samenwerking aangegaan met Hoom. Hoom is net als deA een bedrijf zonder winstoogmerk dat in samenwerking met lokale partijen duurzaam wonen mogelijk wil maken. Op zaterdag 8 november staan we met een elektrische busje op twee locaties in de Maten en op één locatie in Ugchelen. Mensen kunnen daar meer informatie over Hoom krijgen en natuurlijk gaan we ook deA promoten. Naast bespaartips delen we ook LED-lampen uit.

Zaterdag 8 november – tussen 10.00 en 16.00 uur Energiemarkt bij de Boerderij in Beekbergen

megafoonSamen met de Boerderij in Beekbergen organiseren we een evenement op het gebied van energie(besparing) in het gebouw van de Boerderij aan de Tullekensmolenweg. We willen mensen voorlichting geven over energiebesparing, over het lezen van energienota’s, over de warmtescan, over deA, etc.. We zoeken mensen om deA te promoten en mensen die inhoudelijk iets kunnen vertellen over energiebesparing.

 

Op een avond (datum nog niet bekend) – Leden bellen leden, Informatiecentrum Ecofactorij

ledenVorig jaar is er een ‘leden bellen leden’-actie georganiseerd waarbij leden andere leden bellen die nog geen energie afnemen van deA. Omdat de actie een groot succes was, willen we deze graag herhalen. We zitten dan één of twee avonden te bellen. Het waren gezellige avonden met elkaar. Doe je mee?

 

Ja, ik doe mee