Zorgen over je energierekening in 2019? Woningisolatie verhoogt je comfort én bespaart gas. We maken het je extra makkelijk door onze collectieve actie.  Zeven bedrijven uit Apeldoorn en de regio doen mee en bieden een scherpe prijs aan. Met elkaar maken ze het isoleren van je huis zo makkelijk mogelijk. Daarmee beperk je je CO2-uitstoot in de komende jaren.

Gerrit Lentink (niet op de foto) is één van de eerste inschrijvers van de actie en tekende in op het collectieve isolatieaanbod. Al in januari brengt A. Rouwenhorst Isolatie bv bodemisolatie aan onder zijn vloer. “Ik heb zelf geen technische achtergrond, daarom val ik graag terug op deA. Ook bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft de coöperatie mij indertijd goed geholpen. Door vloerisolatie bespaar ik gas en daarmee het milieu. Daar doe ik het voor, er moet nog wat voor mijn kinderen en kleinkinderen overblijven.”

Prijzen duidelijk

Zoals je weet, heeft onze coöperatie geen winstoogmerk. Voor deze actie hebben we afspraken gemaakt met 7 bedrijven uit Apeldoorn of uit de regio. Door deze samenwerking krijgen de inschrijvers niet alleen passende prijs, ook de kwaliteit van de maatregelen is gegarandeerd. Dat scheelt een bewoner uitzoekwerk. Op de site van deA zijn drie voorbeeldwoningen te zien, met daarbij de prijsindicaties voor diverse isolatiemaatregelen. Daardoor kunnen geïnteresseerden al direct een inschatting maken of de maatregel past bij hun financiële planning. Wie zijn huis wil laten isoleren, krijgt één van de bedrijven op bezoek voor een advies en een prijsopgave. Zodra de bewoner akkoord is, wordt de afspraak gepland. Door deze afspraken is het traject korter en kan de huiseigenaar al snel profiteren van het extra comfort.