Energie van deA heet voortaan Apeldoorn Groen

deA levert duurzame energie uit Apeldoorn. Niet alleen groene maar ook lokale energie. Samen met onze energiepartner Greenchoice hebben we nagedacht op welke manier we dat goed vorm kunnen geven. Het resultaat is het product Apeldoorn Groen waaronder deA met ingang van 1 november 2013 energie levert via haar energiepartner Greenchoice.

Apeldoorn Groen is nog goedkoper
Klanten van deA krijgen voortaan zowel gas als stroom geleverd onder de naam Apeldoorn Groen. Ook het tarief is aangepast, deze is nog beter geworden en ligt nu 0,50 eurocent onder het variabele tarief van Nuon. Dat is dus ook nog eens 0,25 eurocent lager dan het reguliere tarief van Greenchoice.

Iedereen profiteert van Apeldoorn Groen
Mensen die na 1 november 2013 klant zijn geworden bij deA ontvangen automatisch de lage prijs onder de naam Apeldoorn Groen. U kunt dit zien in uw persoonlijk dossier op de website van Greenchoice. Alle klanten die nu meer betalen dan het tarief voor Apeldoorn Groen ontvangen binnenkort een mail met een link om het tarief aan te passen. Dit geldt ook voor de mensen die al klant waren bij Greenchoice.