Nek aan nek-race in Ugchelen en de Maten

Het is een nek aan nek-race tussen Ugchelen en de Maten: de twee eerste plekken waar deA en Hoom actief zijn met een wijkactie om energie te besparen. Net als in Ugchelen kwamen in de Maten 27 geïnteresseerden bij elkaar om samen een stap te zetten. Meedoen in Ugchelen kan nog tot 15 maart. Mensen in de Maten kunnen nog inschrijven tot 19 maart.

Samen is goedkoper
De actie is bedoeld om samen aan de slag te gaan met energiebesparing. Door het samen te doen wordt het extra aantrekkelijk omdat u dan goedkoper kunt inkopen. deA en Hoom hebben daarvoor al bouw- en installatiebedrijven geselecteerd, prijzen vergeleken en financieringsmogelijkheden onderzocht. Buurten en wijken kunnen hiervan profiteren.

Van start in Ugchelen en de Maten
De eerste initiatieven zijn van start gegaan in Ugchelen en de Maten. Inwoners van deze wijken zijn uitgenodigd voor de Energieavond waar zij alle informatie kregen. Een deel van de bezoekers heeft direct ingetekend op de verschillende opties. In Ugchelen zet Dorpsraad Ugchelen zich ook actief in voor de actie.

Staat uw dorp of wijk er nog niet bij? 
Woont u niet in Ugchelen of de Maten maar wilt u wel graag aan de slag in uw wijk of buurt? Neem dan contact op met ons via info@de-A.nl.

Foto: Margot Brakel Fotografie

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres