Maak kennis met deA door proeflidmaatschap

deA is een coöperatie met leden. Om te ontdekken wat dat is, wat je eraan hebt en ermee kunt, is er nu het proeflidmaatschap: voor 10 euro kun je aan halfjaar kennismaken en profiteren van de ledenvoordelen en -kortingen. Heb je iets met duurzaamheid en woon je in Apeldoorn? Laten we kennismaken! Misschien is onze coöperatie iets voor jou. Op woensdagavond 16 december organiseert deA een webinar over proeflidmaatschap onder leiding van Marleen Kwast.

Ledenvoordeel

“Veel mensen in Apeldoorn kennen deA globaal via projecten, de krant of door anderen. Ze zijn nog geen lid. Terwijl mensen echt wel betrokken willen zijn. Daarom hebben we het proeflidmaatschap bedacht”, zegt Marleen Kwast. Marleen is lid van deA, was de eerste voorzitter van deA en zette zich momenteel op in voor het proeflidmaatschap. “Proeflidmaatschap is een kennismaking van zes maanden. In die periode krijg je de nieuwsbrief en er is een ledenvergadering. Ook kun je gebruik maken van de ledenfaciliteiten. Dat is voordelig: je krijgt tien keer tien euro korting op de deelauto en je betaalt geen leenkosten in de leenwinkel. Voor mensen die de deelauto gebruiken of bijvoorbeeld de warmtecamera willen lenen, is het helemaal kassa.”

Initiatieven en ideeën

“Maar behalve dat het financieel wat oplevert, word je ook deel van een positieve club mensen. deA is constructief, meedenkend en heeft al heel wat leden podium en hulp geboden voor hun initiatieven of ideeën. De coöperatie is dan een soort vliegwiel in duurzaamheid. Iedereen in Apeldoorn die duurzaamheid belangrijk vindt zou ik willen oproepen: ontdek of deA iets voor je is met het proeflidmaatschap.”

Ontdek het proeflidmaatschap