De ALV (algemene ledenvergadering) op 18 april staat in het teken van ons lustrumjaar. We zijn volop bezig met de voorbereidingen en lichten graag alvast een tipje van de sluier op. De avond biedt ruimte voor een blik op wat we hebben gerealiseerd en natuurlijk blikken we vooruit op de komende jaren: daarmee leggen de basis voor een nieuw meerjarenplan. Ieders inbreng is daarbij gewenst én mogelijk.

Stemkastjes

Onder deskundige begeleiding en met stemkastjes peilen we jullie mening over vraagstukken voor de komende jaren. Wat is belangrijk voor deA, hoe profileren we ons. Lekker interactief dus en in gesprek met volop mogelijkheid om je stem te laten horen en aan te geven wat je wel vindt passen bij deA en wat niet; wat je wel graag zou zien gebeuren en wat niet zo nodig hoeft.
Reserveer alvast in je agenda de dinsdagavond 18 april en kom, als vanouds, naar het Waterschap, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn. Om 19.00 gaan de deuren open, om 19.30 start de vergadering. Rond 21.30 uur sluiten we af met een drankje. 

Geen lid?

Ben je geen lid van deA, maar heb je wel belangstelling voor deze bijeenkomst, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om mee te denken en te praten.

Lid worden>