Een gezelllige avond organiseren én uw omgeving inspireren om aan de slag te gaan met een duurzamer leven kan nu met Power in de huiskamer. Deze huiskamerworkshop is nu ook beschikbaar in heel Apeldoorn voor leden van deA.

Wat is het?
Power in de huiskamer is een interessante avond bij iemand thuis. Een opgeleide vrijwilliger kijkt met de gasten naar het energieverbruik en de –rekening van hun woningen. Tijdens de avond ontdekken de gasten waar ze energie verspillen en hoe ze kunnen besparen. Want zelfs zonder investeringen is er veel te winnen. Door je bewust te worden van je energieverbruik blijk je vaak al 5 tot 10 % te kunnen besparen. U doet dat zelf misschien al wel, maar hoe zit dat eigenlijk met uw buren, uw familie, uw sportvrienden, uw collega’s?

Hoe meedoen?
Deelnemen is gratis. U zorgt voor een huiskamer met zes tot acht gasten en voor koffie en thee. Wij zorgen voor een workshopleider die de avond komt leiden. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, maar een ochtend of middag kan ook.
Met Power in de huiskamer willen KEN en deA op een gezellige manier het bewustzijn rondom energiebesparing en duurzame energie vergroten. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Tillema, mail: regisseur@kerschotenenergieneutraal.nl of telefoon 06 528 28 625.