Energieneutrale woning bekijken? Ga mee op excursie

Na twee succesvolle excursies in 2013 naar onze beide leveranciers, Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn en Kalvermesterij Kroes in Uddel, gaan we nu op zaterdag 10 mei een kijkje nemen bij een woning in Apeldoorn die energieneutraal is ingericht.

Pasteurstraat 7
De voorbeeldwoning in Kerschoten heeft zonnepanelen van deA op het dak en is met de modernste technieken ingericht. Het is gerealiseerd vanuit het project KEN (Kerschoten Energie Neutraal) en is geheel energieneutraal. Dat wil zeggen dat wat wordt gebruikt aan energie, ook zelf opgewekt wordt. In deze woning geen gas meer, maar is alles elektrisch, optimaal geïsoleerd en voorzien van de nieuwste kozijnen.

Klanten, leden en introducés die geïnteresseerd zijn in energiebesparing zijn van harte welkom op zaterdag 10 mei a.s. in de energie-neutrale woning aan de Pasteurstraat 7 (Kerschoten, ingang via Einsteinlaan). Deelname aan de excursie is gratis.

Er zijn een aantal rondleidingen gepland, begeleid door een deskundig adviseur.
“De eerste rondleiding start om 10.00 uur, de tweede om 11.00 uur, de volgende rondleidingen om 12 en 13.00 uur afhankelijk van het aantal deelnemers.

In verband met een goede voorbereiding, graag opgeven met een mailtje naar Willem Kleinhout, namens deA organisator en contactpersoon voor deze excursie via de mail: evenementencommissie@de-a.nl. Ook graag vermelden op welk tijdstip u denkt te komen.

Namens de commissie Voor en Door Leden, graag tot ziens!

 

Foto: Christa Walter (directeur de Goede Woning), Olaf Prinsen (wethouder duurzaamheid en milieu) en Michael Boddeke (deA) leggen het eerste zonnepaneel op het dak van Pasteurstraat 7

Fotograaf: Eneharry