Huurwoningen met zonnepanelen van deA kunnen hun energieopwek en -verbruik nu bijhouden via de app ‘Mijn Energiebundel’ op hun smartphone. Alle betreffende bewoners hebben hierover een mail gekregen met uitleg.
Bewoners van de Zon-voor-Huurwoningen in Kerschoten, Osseveld en de Spinnersdonk, kunnen via deze app bekijken wat hun zonnepanelen op dat moment opwekken.

 

Bewoners die een slimme meter hebben, kunnen met de app ook hun actuele verbruik zien aan elektriciteit en gas. Met Zon voor Huur hebben bewoners van 171 huurwoningen zonnepanelen van deA, daarvoor betalen ze een vaste bijdrage, maar door de opbrengst van de zonnepanelen houden ze geld over.
Bent u deelnemer van Zon voor Huur in bovengenoemde wijken en heeft u onze mail gemist?
Neem dan contact met ons op.

Verbruik bekijken klanten deA
Stroomverbruik februariNiet alleen deelnemers aan Zon voor Huur, maar alle klanten die hun energie afnemen bij deA, hebben een handige manier om hun energieopwek en -verbruik te monitoren. En dat is belangrijk, want door te weten wat je verbruikt aan energie, blijkt het energieverbruik te dalen. Greenchoice heeft een gratis app die je kunt downloaden waarmee je je opwek en je verbruik kunt zien. Maar ook via ‘Mijn dossier’ kun je je gegevens bekijken. Ga hiervoor naar ‘Mijn dossier’ en log in. Onder ‘mijn verbruik’ zie je de opwek en het verbruik aan gas en elektriciteit in de afgelopen tijd.

Naar mijn dossier>