Duurzaam omgaan met energie begint met zo min mogelijk energie te gebruiken. Daarom is deA actief bezig met energiebesparing. Komende maanden gaan we aan de slag in Ugchelen en in de Dreven (onderdeel de Maten). Samen met Hoom, onze landelijke partner, helpen we zoveel mogelijk Apeldoorners om huizen energiezuinig te maken. Hoe dat kan, is per huis verschillend.

Vul de enquête in
Daarom doen we binnenkort in Ugchelen en de Dreven in de Maten een buurtonderzoek om erachter te komen waar mensen behoefte aan hebben. Woont u in Ugchelen of de Dreven? Wilt u meer energie besparen of uw huis duurzamer maken? Vul de enquête dan in via de website www.maakjehuishoom.nl/ugchelen of www.maakjehuishoom.nl/de maten

Energieavond Ugchelen
Iedereen die meer wil weten over energiebesparende maatregelen is welkom op de energieavond op 9 november. Tijdens de avond wordt gedetailleerde informatie gegeven over de diverse energiebesparende maatregelen en hoeveel deze bij verschillende geselecteerde bouw- en installatiebedrijven kosten. Ook krijgen de bezoekers informatie over financiering, zoals een voordelige (collectieve) lening, en misschien komt er een mogelijkheid voor subsidie. Wie geïnteresseerd is, kan tijdens de avond ook direct intekenen.
Energieavond Ugchelen 9 november in Ugchels Belang. Zaal open 19 uur met koffie en thee, start 19.30 uur.

Meer over energie besparen>