Aanstaande donderdag houden we onze algemene ledenvergadering. We bespreken het meerjarenplan voor deA en Robert Mathlener neemt ons mee in de ontwikkelingen in onze regio.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van coöperatie deA vindt plaats op donderdagavond 23 november 2017.  Tijdens de ledenvergadering spreken we over het meerjarenplan 2018-2022 en over de financiële ontwikkelingen van deA. 

Robert Mathlener spreekt op ledenvergadering coöperatie deA

Verder hebben wij Robert Mathlener, Programmadirecteur van Cleantech Regio Development uitgenodigd. Hij heeft veel ervaring met projecten op het gebied van innovatie en cleantech. Een interessante spreker en zeker een bezoek waard. De Cleantech Regio, die bestaat uit de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen, is ambitieus en wil in 2030 energieneutraal zijn. Cleantech Regio gaat voor een schone, prettige leefomgeving, schoon vervoer en goede bereikbaarheid, innovatie in cleantech business, een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en een zichtbare en herkenbare regio. Robert neemt ons mee in de ontwikkelingen en vertelt hoe de uitvoeringsorganisatie Cleantech Regio Development deze doelstellingen wil gaan bereiken.

Datum: Donderdag 23 november
Tijd: Om 19.00 gaan de deuren open, 19.30 uur start de vergadering. Rond 21.30 sluiten we af met een drankje.
Adres: Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn

Heb je interesse in de toekomst van deA en/of de toekomst van onze regio? Heb je zin om mee te denken en te doen? Ben je nog geen lid? 
Aanmelden kan hier>