deA verwelkomt Aventurijn als 500ste klant
De Aventurijn-school in Loenen heeft zich als 500ste klant aangemeld bij de Apeldoornse energiecoöperatie deA. Ter gelegenheid hiervan heeft deA op dinsdag 17 december taart overhandigd aan de leerlingen en docenten van de school. Directeur Hannah de Vos: “Als school doen wij al heel zuinig met energie maar natuurlijk heb je nog wel energie nodig. Het is een mooi idee dat we die nu van deA krijgen. Duurzame energie, dat past helemaal bij onze school.”.
500 klanten dankzij inzet leden 
Michael Boddeke, directeur deA: “Afgelopen periode hebben veel leden en klanten zich ingezet om ons doel van 500 klanten te realiseren. Wij zijn echt ontzettend blij dat het gelukt is. Het geeft aan dat Apeldoorners vertrouwen hebben in deA en dat we nog veel verder kunnen groeien. Daar gaan we voor. Samen maken we Apeldoorn duurzamer. Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de inzet.”
Foenix steunt deA
Kringloopbedrijf Foenix draagt deA een warm hart toe en heeft voor deze gelegenheid een waardebon van 5 euro beschikbaar gesteld aan alle 500 klanten en een waardebon van 25 euro aan Aventurijn. Directeur Arjin Jans: “Wij voelen ons als kringloopbedrijf verbonden met deA, duurzaamheid zit tenslotte ook in onze genen. Wij vinden het dan ook leuk om de klanten van deA te ‘trakteren’ met deze waardebon. De waardebon is te besteden in de winkels aan Aruba en Molenmakershoek of in de Kleine Foenix aan de Oude Beekbergerweg.” Alle 500 klanten ontvangen de waardebon van 5 euro via de mail.
Foto: Hanneke Stegeman