Wist je al dat je gauw €500,- kunt besparen op je jaarlijkse energielasten als je je huis duurzamer maakt? Weet je niet hoe of waarmee je moet beginnen? Kom dan naar één van onze informatie- en adviesdagen in Apeldoorn tijdens de Apeldoorn Bespaart Maand. deA helpt samen met energiebesparingsservice Hoom bij het duurzaam maken van je huis, van advies tot en met de oplevering. Onze hulp is gratis, zonder winstoogmerk én deskundig.

Deskundig advies

De raadsleden Jeannet Huizing (ChristenUnie), Maaike Moulijn (Partij voor de Dieren) en Jeroen Slikker (D66) zijn het erover eens: de Apeldoorn Bespaart Maand helpt je je huis energiezuiniger te maken. Op 1 oktober schreven zij zich daarom in voor een persoonlijk advies voor hun huis. Ze gaven daarmee het startsein voor de Apeldoorn Bespaart Maand.apeldoorn-bespaart-button-filmpje “Dit initiatief maakt dat je deskundigheid binnenhaalt die je zelf niet altijd hebt. Het geeft je een zetje om iets te doen. Ik zou deze actie daarom aangrijpen”, aldus Jeannet Huizing.

Winst te behalen

Technisch specialist Robert Tersmette van Hoom en directeur Michael Boddeke van deA informeerden tientallen geïnteresseerden over de mogelijkheden van energiebesparing in hun huis. Specialist Tersmette: “In huizen van de mensen die ik heb gesproken is met een kleine stap al grote winst te behalen’’. Natuurlijk waren ook de groene mannen aanwezig om heel Apeldoorn groen te maken. Ze trokken veel bekijks in de binnenstad van Apeldoorn.

Kom langs en maak je huis groen

Ook benieuwd of je huis misschien duurzamer kan? Kom dan langs op:

  • Zaterdag 15 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur bij het Ordenplein;
  • Zaterdag 22 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur bij De Mheen;
  • Zaterdag 29 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur bij De Eglantier (bij Charly).

Meer weten over de Apeldoorn Bespaart Maand of hoe je geld kan besparen door het duurzamer maken van jouw huis? Klik hier>