deA | Duurzame Wijken | Apeldoorn

Samen bereiken we meer

Wil je niet alleen je eigen huis, maar ook je wijk of je buurt duurzaam maken? Samen bereiken we meer! Onze coöperatie helpt verschillende wijken en buurten om hier stappen in te zetten. We denken mee over een warmtevoorziening zonder aardgas, kijken naar mogelijkheden voor zonnepanelen op grote gebouwen en natuurlijk helpen we de bewoners met het energiezuiniger maken van hun huis.

Samen aan de slag

Wil je alvast beginnen je huis te verduurzamen om er een comfortabel en energiezuinige woning van te maken? Wil je met je eigen buurt aan de slag? Heb je vragen of ideeën, of tijd en zin om mee te denken en doen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder. Samen bouwen we aan duurzame wijken voor een schone, groene toekomst in Apeldoorn.

Bedrijven Apeldoorn Noord en Zuid

Verantwoord ondernemen betekent ondernemen met aandacht voor people, planet & profit. Het Apeldoornse bedrijfsleven kan een grotere rol spelen in het versnellen van de energietransitie. deA kan bedrijven en bedrijfsterreinen verder helpen, meedenken over projecten, geeft informatie en begeleiding bij de zoektocht naar een duurzame energievoorziening.