Bedrijven en energiecoöperatie deA

Met het vergroenen van je zakelijke energiegebruik, draagt je bedrijf bij aan een duurzame toekomst. Bovendien levert energiebesparing geld op: de goedkoopste en schoonste energie is de energie die je niet hoeft op te wekken. En in het groot: als we op tijd onze klimaatmaatregelen nemen, scheelt dat later kosten en inspanningen. Is uw organisatie al klaar voor de toekomst? Onze coöperatie denkt graag met je mee.

Energie uit de buurt voor zakelijke markt

deA levert ook aan bedrijven duurzame energie van lokale, schone bronnen. Energie die wordt opgewekt uit gft, uit afvalwater, of een zonnedak of -weide. Zonder gedoe en tegen een scherpe prijs maak je zo een groene keuze. Tarieven, ben je een kleinverbruiker en is je aansluiting max. 3 x 80A? Voor grotere aansluitingen: neem gerust contact met ons op.

Flink besparen eerste 10.000 kWh

Met Buurtstroom kunnen bedrijven energie opwekken op een gezamenlijke zonnedak. Zelfs zonder eigen geschikt dak kunnen bedrijven van zonne-energie profiteren. Dat levert zakelijke deelnemers een flinke besparing op de eerste 10.000 kWh van hun verbruik. 

Dak beschikbaar stellen

Heb je een groot dak en wil je dat beschikbaar stellen voor zonopwek? deA zoekt daken om zonnepanelen op te leggen. Geef uw gegevens door en wij nemen contact met je op. 

Lid worden

Veel Apeldoornse bedrijven zetten zich in voor verduurzaming. Bedrijven die ook willen meedenken en meedoen aan de verduurzaming van het energiegebruik in Apeldoorn, kunnen lid worden van onze coöperatie en profiteren van een interessant netwerk en interessante bijeenkomsten.

Bedrijvenpool isolatie en zonnepanelen

Lokale samenwerking is onze passie: bedrijven die zich bezighouden met isolatie en zonnepanelen kunnen deelnemer worden in bedrijvenpool Duurzaam Huis. Door de samenwerking met deze bedrijven maken we het bewonerstraject Duurzaam Huis en diverse aankoopacties mogelijk.

Watt je moet weten over de informatieplicht Energiebesparing, doe de Check!

Zonnepark Ecofactorij Apeldoorn

Bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden van deA

samen maken we Apeldoorn duurzamer

Bespaar via deA op je energierekening met 100% duurzame energie

lever zo ook een bijdrage aan de energietransitie