Met zonnepanelen wek je zelf elektriciteit op. Schone energie. Heb je een gemiddeld energiegebruik en ga je je eigen energie opwekken, dan voorkom je al gauw een CO2-uitstoot van zo’n 1000 kilo. Je bent dus duurzaam bezig. Maar dat niet alleen, zonnepanelen zijn financieel ook een slimme investering.

Samen met deA

Zelf energie opwekken is een win-winsituatie waarin je profiteert van de zon en meewerkt aan het fossielvrij maken van Apeldoorn. Als we samenwerken, kunnen we meer. Als coöperatie helpen wij je om je energie in eigen hand te nemen en energie op te wekken. Op je eigen dak, in de buurt, in Apeldoorn. En heb je dan nog extra energie nodig? Die wekken we samen op, gewoon duurzaam en in de buurt.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Heb je zonnepanelen gekocht via de zonnepanelenactie? En liggen ze al op je dak? Stuur ons foto's van je dak, of misschien zelfs een selfie met je panelen. We plaatsen die graag op social media. 

Op je eigen dak

Wil je zonnepanelen op je dak? Met de zonnepanelenactie krijg je kwalitatief aanbod voor een scherpe prijs. We werken met vakkundige, lokale bedrijven en checken achteraf je tevredenheid. 

Op een dak in de buurt

Wil je zonnepanelen, maar niet op je eigen dak? Doe mee met Buurtstroom. Je panelen liggen dan op een dak in de buurt. Je opbrengst krijg je jaarlijks terug via je energierekening. 

Zonnedakaward

Zij deden het! Tientallen bedrijven en organisaties legden hun dak al vol! Door de zonnedak-award komen ze ook in beeld. De zonnedak-award gaat jaarlijks naar het meest bijzondere intitiatief. 

Zonneparken

Investeren in een fossielvrije toekomst voor Apeldoorn met een goed rendement? Doe mee met collectieve daken en parken. Schrijf je in als belangstellende, we laten het je weten zodra er weer projecten komen.

Duurzame energie uit de buurt? die wekken we samen op!

bekijk hier je tarief