Heb je iets met duurzaamheid en woon je in Apeldoorn? Laten we kennismaken! Misschien is onze coöperatie iets voor jou.

Op woensdagavond 17 februari organiseert deA een webinar over het proeflidmaatschap onder leiding van Marleen Kwast en Lisa Jansen.

“Veel mensen in Apeldoorn kennen deA globaal via projecten, de krant of door anderen. Ze zijn nog geen lid. Terwijl mensen echt wel betrokken willen zijn. Daarom hebben we het proeflidmaatschap bedacht. Proeflidmaatschap is een kennismaking van zes maanden. In die periode krijg je de nieuwsbrief en er is een ledenvergadering.

Dat is voordelig: je krijgt tien keer tien euro korting op de deelauto en je betaalt geen leenkosten in de leenwinkel. Voor mensen die de deelauto gebruiken of bijvoorbeeld de warmtecamera willen lenen, is het helemaal kassa. Ik vertel je er op 17 februari graag meer over!”
Marleen Kwast, vrijwilliger bij deA

Positieve club

“Behalve dat het financieel wat oplevert, word je ook deel van een positieve club mensen. deA is constructief, meedenkend en heeft al heel wat leden podium en hulp geboden voor hun initiatieven of ideeën.”

deA is een coöperatie met ledenOm te ontdekken wat dat is, wat je eraan hebt en ermee kunt, is er nu het proeflidmaatschap: voor 10 euro kun je aan halfjaar kennismaken en profiteren van de ledenvoordelen en -kortingen. 

Schrijf je in voor het webinar. Of lees meer over het proeflidmaatschap en meld je meteen aan!