24 januari Housewarming deA

Save the date!

Je hebt het vast gemerkt: deA is verhuisd naar het ACEC gebouw aan de Roggestraat 44. We zijn blij met deze ruime en gezellige plek, die voor veel mensen makkelijk te bereiken blijkt. Inmiddels zijn we al aardig geïnstalleerd. Daarom nodigen we onze leden, vrijwilligers, genodigden graag uit om samen ons nieuwe onderkomen te komen ‘opwarmen’, onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens de housewarming laten we je graag zien wat onze coöperatie doet. Niet alleen helpen we Apeldoorners met het besparen van energie, we wekken samen ook veel fossielvrije energie op. En wist je als dat onze leden een elektrische deelauto kunnen gebruiken? Over de coöperatie gesproken: er is genoeg ruimte om daarover in gesprek te gaan met ons bestuur en andere actieve Apeldoorners. Ook zal CODA (onze nieuwe buur) presentaties verzorgen rondom het thema ‘circulair’ en is onze partner Greenchoice aanwezig voor informatie.

Bespaarkamer

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Vanaf het begin van deA helpen we energie te besparen. In de Bespaarkamer leggen we uit hoe we helpen met het besparen van energie in je huis.

Coöperatiekamer

deA is een coöperatie, leden hebben het voor het zeggen. Samen gaan we voor onze eigen, duurzame energievoorziening. Dat is goed voor Apeldoorn en het is leuk en boeiend! Kom kennismaken en praten met bestuursleden in de coöperatiekamer

Opwekkamer

Lokale energie opwekken, we laten je graat zien hoe dat gebeurt: welke mogelijkheden zijn er en wat doen we al in Apeldoorn? Test je kennis over energieopwek in de Opwekkamer.

Het belooft dus een interessante en gezellige dag te worden. En iedereen voor wie vrijdag gewoon een werkdag is: je bent tot 20:00 uur ’s avonds welkom.

Wil je erbij zijn, meld je dan via onderstaande button aan. En neem gerust een introducé mee.

Aanmelden

We hopen je te mogen verwelkomen de 24e!

Met energieke groet,
duurzame energiecoöperatie Apeldoorn