Elektrisch rijden en ledenvergadering coöperatie deA

Ervaringen uit Spitsbergen en zelf elektrisch rijden in een deelauto, ledenvergadering van deA zijn nooit duf! De Algemene Ledenvergadering (ALV) van Coöperatie deA vindt plaats op woensdagavond 17 april 2019 om 19.30 uur in het gebouw van het Waterschap Vallei en Veluwe. Hartelijke welkom! Ben je nog geen lid, meld je dan eerst aan.

Gastspreker Marlon de Haan

Tijdens de ledenvergadering wordt het Jaarverslag 2018 en de Jaarrekening 2018 toegelicht. Na de formaliteiten spreekt gastspreker Marlon de Haan, student toegepaste biologie, Aeres Almere. Zij heeft van 21 juni t/m 9 augustus 2018 onderzoek gedaan bij het Nederlands Poolinstituut op Spitsbergen, en met name de gevolgen van klimaatverandering onderzocht. Zij deelt haar ervaringen met ons.

Elektrische Deelauto Experience

Om 18.00 uur kun je uitleg krijgen over Elektrische Deelauto en ervaren hoe makkelijk en plezierig deze duurzame manier van vervoer kan zijn! Het duurt tot 19.00 uur. De elektrische auto’s worden ter beschikking gesteld door Drive Amber (www.driveamber.com).
Als je ook wilt ervaren hoe het is om met een elektrische auto te rijden, meld je dan even aan bij erikvos@de-A.nl. Dan weet Amber met hoeveel auto’s zij aanwezig moeten zijn.

Voorbereiding

De vergadering vindt plaats in het gebouw van het Waterschap Vallei en Veluwe, Veluwezaal, Steenbokstraat 10, 7324 AX Apeldoorn. Om 19.00 uur gaan de deuren open, om 19.30 uur start de vergadering. Rond 21.30 uur sluiten we af met een drankje.
We horen graag via een e-mail naar secretaris@de-A.nl of je aanwezig bent.

Geen lid?

Ben je geen lid van deA, maar heb je wel belangstelling voor deze bijeenkomst, meld je aan.

Lid worden>