deA Duurzame Energie Cooperatie Beekbergen

 

Heb je de brief al in de brievenbus gekregen?

Op dinsdag 22 september is voor inwoners van Beekbergen een online informatiebijeenkomst ‘Jouw huis klaar voor de toekomst’. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt een isolatieadvies per woningtype gepresenteerd, er is informatie over subsidies voor energiebesparingsmaatregelen en over de mogelijkheid om deel te nemen aan de isolatieactie.

Tips energie besparen

Je krijgt tips om met weinig geld energie te besparen. Hiervoor zijn voldoende mogelijkheden. De gemeente, het Regionaal Energieloket, energiecoöperatie deA en bewonersorganisatie bLoEm zullen  aanwezig zijn om je vragen over energiezuinig wonen te beantwoorden.

Vanwege het Covid-19 organiseren we deze avond online

De presentatie is te volgen via  computer, tablet of telefoon. Uiteraard is vragen stellen mogelijk. Na de informatieavond zijn de adviesrapporten op te vragen en is er gelegenheid in te schrijven voor glas-, spouwmuur- en vloerisolatie. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Ga naar de website van het Regionaal Energieloket. vul je postcode in en klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen Beekbergen’. Klik op ‘Aanmelden online informatieavond’ en schrijf je in.

Programma

  • Ontvang het adviesrappport voor uw woningtype in Beekbergen (door Irma van Buren, Regionaal Energieloket)
  • Kleine maatregelen die niet veel kosten en wel helpen (door Arjan Messelaar, bLoEm)
  • Isolatieactie glas-, spouwmuur en vloerisolatie (door Michael Boddeke, deA)
  • Gelegenheid voor vragen

Aanmelden informatieavond

Deze avond organiseren we in samenwerking met:

bLoEM Regionaal Energieloket Energiek Apeldoorn