Heb je de brief al in de brievenbus gekregen?

Jouw huis klaar voor de toekomst! Op dinsdag 18 januari is voor inwoners van Anklaar een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt een isolatieadvies per woningtype gepresenteerd, er is informatie over subsidies voor energiebesparingsmaatregelen en over de mogelijkheid om deel te nemen aan de isolatieactie.

Tips energie besparen

Je krijgt tips om met weinig geld energie te besparen. Hiervoor zijn voldoende mogelijkheden. De gemeente, het Regionaal Energieloket en energiecoöperatie deA zullen  aanwezig zijn om je vragen over energiezuinig wonen te beantwoorden.

Online buurtbijeenkomst

De presentatie is te volgen via  computer, tablet of telefoon. Uiteraard is vragen stellen mogelijk. Na de informatieavond zijn de adviesrapporten op te vragen en is er gelegenheid in te schrijven voor glas-, spouwmuur- en vloerisolatie. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Ga naar de website van het Regionaal Energieloket. Vul je postcode in en klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen Anklaar’. Klik op ‘Aanmelden online informatieavond’ en schrijf je in.

Programma

  • Ontvang het adviesrappport voor uw woningtype in Brummelhof (door Irma van Buren, Regionaal Energieloket)
  • Isolatieactie glas-, spouwmuur en vloerisolatie (door deA)
  • Gelegenheid voor vragen

Aanmelden informatieavond

Deze avond organiseren we in samenwerking met:

Regionaal Energieloket